Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Valná hromada ve středu 27. května, o dva dny dříve členská schůze

18.05.2020 | Petr Matěj, Ondřej Mrázek

Šumperk - Vzhledem k rozvolňování lze od 25. května uspořádat akce s účastí do 300 lidí. Z tohoto důvodu hned v tento den pořádáme členskou schůzi klubu, jehož cílem je diskuze nad konceptem prezentovaným současným předsedou Petrem Matějem a šéftrenérem Ondřejem Mrázkem. Tento koncept již nyní naleznete v klubovém systému v podobě 90 minutové videoprezentaci. Zároveň bude prostor pro případné jiné návrhy nebo koncepty z řad kohokoliv z členské základny tak, aby valná hromada, která se bude konat 27. května, již měla na stalo připravený jasný koncept připravený ke schválení. Vše podstatné členové naleznout v klubovém informačním systému.

Členská schůze - pondělí 25. května v konferenčním sále Městské knihovny Šumperk (17:30 - 20:00)

Jedná se o schůzi všech členů našeho oddílu. Tato schůze nemá statut valné hromady a jejím cílem je napříč spektrem členské základny najít shodu ve vztahu k valné hromadě o dva dny později, abychom se vyhnuli případnému chaosu během valné hromady.

Valná hromada - středa 27. května v konferenčním sále Městské knihovny Šumperk (17:30 - 20:00)

Dva dny od konání členské schůze se uskuteční každoroční valná hromada s cílem přijmout řadu usnesení, zejména ve vztahu k:

- konceptu zaměstnanců klubu
- počtu kategorií pro sezónu 2020/2021
- tréninkovému rozpisu pro sezónu 2020/2021
- členským příspěvkům pro sezónu 2020/2021
- rozpočtu pro sezónu 2020/2021
- výkonnému výboru a kontrolní komisi

Vyjádření předsedy oddílu Petra Matěje

"Rád bych touto cestou požádal všechny členy našeho oddílu, kteří již v tuto chvíli mají možnost prohlédnout si navrhovaný koncept fungování našeho oddílu v klubovém informačním systému, aby si našli čas a videoprezentaci, která má 90 minut, si pozorně celou prohlédli. Vůbec poprvé má tedy členské základna možnost seznámit se jedním z možnýnch konceptů dalšího fungování klubu ještě před konáním valné hromady.

Tento koncept, který předkládám společně se současným šéftrenérem Ondřejem Mrázkem a Jiřím Trávníčkem, hráčem "A" týmu a dlouholetým trenérem našeho klubu, by měl dostatečně vysvětlovat provázanost jednotlivých navrhovaných kroků. Věříme, že tento předložený materiál bude většině členské základny dávat smysl a že jej tak, jak je předkládaný, případně pozměněný o smysluplné návrhy, společně na valné hromadě schválíme.

Nerad bych však direktivně nařizoval členské základně, že námi předložený koncept je jedinou možností, jakým způsobem náš klub nadále vést a každý náš člen má plné právo členské základně přednést svůj vlastní koncept, případně pozměňovací návrhy k námi předkládanému konceptu."





 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS