Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Pohár pokračuje 2. kolem, Asper se pokusí přejít přes Rožnov

30.08.2016 | Petr Matěj

Š u m p e r k - Po turnaji ve Zlíně čeká na šumperské florbalisty florbalová lahůdka v podobě utkání se superfavoritem. Tím totiž jednoznačně Rožnov pod Radhoště bude. Účastník 1. ligy ovládl svoji skupinu v rámci úvodního kola a do podhůří Jeseníků přijede jednoznačně s cílem postoupit do dalšího kola. Domácí celek už však nejednou přešel přes papírově silnějšího soupeře, letošní omlazená sestava to ale bude mít přeci jenom o maličko těžší, než v minulosti. Zápas začíná v sobotu 3. září 2016 v 19:00 v hale šumperského gymnázia. Vstupné je dobrovolné.



2. kolo Poháru České pojišťovny



Termín: sobota 3. září 2016 v 19:00
MístSH Gymnázium Šumperk
Vstupné: dobrovolné



Náš soupeř



Rožnov působí ve druhé nejvyšší soutěži, nicméně její příslušnost musel v poslední sezóně hájit až v baráži, kde si po několika vyrovnaných bitvách s Opavou zajistil právo účasti v 1. lize i pro letošní rok. V Poháru pak Rožnov začal skvostně, v Prostějově vyhrál všechny své duelu, skupinu ovládl a favoritem bude i proti Šumperku.



Komentář Jiřího Trávníčka



"Řekl bych, že adept na vítězství je před tímto utkáním jasný, budeme totiž hostit florbalově velice vyspělý tým. Ten se opírá například o hráče jako je Petr Velech či Josef Viktořík, nemluvě pak o dvojici Barabáš - Barabáš. 

My letos hodně omlazujeme, celkově je před námi ještě hodně práce, takže zápas s Rožnovem bereme hlavně jako velice cennou zkušenost. Nechceme se ale vzdát bez boje a Sršně chceme co nejvíce potrápit a být jim rovnocenným soupeřem. Diváky bych touto cestou velice rád pozval, za Šumperk můžu slíbit, že budeme bojovat od první do poslední minuty, nicméně předpokládám, že i hra našeho soupeře by mohla fanoušky florbalu zaujmout. Těšíme se na Vás."

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS