Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Elévové v Přerově

23.02.2020 | Petr Žák

Přerov - v sobotu 22.2.2020 vyrazili pro změnu na venkovní turnaj do Přerova, kde odehráli 4 zápasy proti FBC Přerov Plameny, FBC ZŠ Uničov Black, SK K2 Prostějov a FBS Olomouc 09.

První dva pohodové zápasy odehráli proti FBC Přerov Plameny a FBC ZŠ Uničov Black. S Přerovem na jednom hřišti viditelně dominovali naši hráči a na druhém se museli více snažit. Celý zápas však byli lepší. Proti druhému zmíněnému týmu z Uničova, který nastoupil oslabený marodkou, nastoupili elévové s velkou chutí a přehráli jej s velkým přehledem. Vzhledem k malému počtu hráčů soupeře chci poděkovat Matějovi Benešovi a Budushkinu Vsevolodovi za to, že se kývli na nabídku a šli si zahrát za Uničov proti svým spoluhráčů.

Třetí utkání bylo asi nejhorší pro naše hráče. Prostějov svoji hru spíše okoukal u dřevorubců a hra s florbalem měla pramálo společného a to i díky nezkušenosti rozhodčích. Přesto se naši nevzdávali a soupeři ukázali, že umí hrát tvrdě a i tento tým porazili.

Poslední utkání nás čekalo proti dobře hrajícímu FBS Olomouc 09. Tady naši elévové měli možnost okusit, jaké je to hrát proti vyspělejšímu soupeři a zjišťovali, že je potřeba více používat hlavu a ustávat souboje běžné v dnešním florbale. Možná po tomto utkání si budou rady trenérů ohledně přípravy brát více k srdci.

Opět musím všechny elévy pochválit za bojovnou a férovou hru, kterou předvedly ve čtyřech utkáních. Že přes i mírné flustrace v posledních dvou zápasech hru nevypustili. Dále jsem si ověřil, že si mohou sami hlídat střídaní a bez větších trenérských zásahů a fungovat mnohdy lépe než s trenérem za zády a tím více zapojovat vlastní myšlení při hře.

Jak se elévům povede v dalším turnaji se přesvědčíme 15.3.2020 v Mohelnici.

Sestava: Buriánková Tereza (G), Bílek Štěpán(G), Zika Marek (G), Havlíčková Nina, Markovská Petra, Kolářová Eliška, Lehar Jakub, Beneš Matěj, Budushkin Vsevolod, Veselý Martin, Stonová Sofie, Hečko Tomáš, Žák Rostislav, Simon Lukáš, Pánek Antonín, Uhlíř Jakub, Ševčík Tomáš, Nikodem Leopold, Vítek Lukáš, Honzák Erik.

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS