Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Spouštíme FANSHOP!

15.11.2019 | Klubové sdělení

Vážení členové a fanoušci našeho klubu, s radostí oznamujeme, že ve spolupráci s eshopem Triko4u.cz spouštíme oficiální FANSHOP našeho klubu, na kterém si naši členové, rodinní příslušníci a fanoušci mohou nyní zakoupit zboží s naším logem.

A jak vlastně celý fanshop funguje? Pro přesměrování na stránky fanshopu stačí, když kliknete na odkaz zde, nebo případně v budoucnu najdete stejný odkaz v položce FANSHOP na hlavní liště. 

Po přesměrování na fanshop už stačí jen vybrat zboží, které se vám líbí, a vytvořit objednávku. Celý proces vyřizování objednávek je poté zaštítěn přímo firmou Triko4u.cz. Velká část široké nabídky zboží je kromě tradičních klubových barev žluté a modré v dostání také v dalších barvách a tak si určitě všichni přijdou na své.

Vzhledem k dostupnosti některých produktů skladem upozorňujeme, že doba dodání zboží se může pohybovat v rozmezí 5-10 dnů. 

V případě dotazů nebo problémů s fanshopem neváhejte kontaktovat sekretáře klubu Ondřeje Mrázka na e-mailové adrese ondrej.mrazek@florbalsumperk.cz, nebo telefonicky na čísle: 731 259 504.
 
Vyjádření předsedy FbC Asper Šumperk Petra Matěje:
 
"Jsem moc rád, že se nám podařilo fanshop spustit a věřím, že v aktuální nabídce si každý přijde na své. Vzhledem k blížícím se Vánocům se tak nabízí obdarovat své ratolesti (nebo sami sebe) nepřeberným množstvím zboží s tématikou našeho klubu. Postupně se budeme snažit rozšířit sortiment fanshopu o další, zejména drobný materiál, jako jsou hrníčky, láhve na pití či odznaky. Věřím, že díky propracovanému objednávkovému systému bude případný nákup zboží pro všechny pohodlný."
 

 

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS