Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Vítězný turnaj elévů v Senici na Hané

01.04.2019 | Petr Žák

Senice na Hané - v neděli 31. 3. 2019 vyrazili naši elévové na další venkovní turnaj do Senice na Hané, kde postupně odehráli zápasy proti SK K2 Prostějov Black, FBC Tornáda Lutín, FBC TJ Tatran Litovel a FBC Traweko Lipník.

Tohoto turnaje se zúčastnilo nejmíň hráčů v celé dosavadní sezóně. S 11-ti elévy a dvěma hráči přípravky jsme vyrazili do Senice poprat se o co nejlepší umístění. Navíc s námi nejel ani jeden brankář. Této role se opět zhostili hráči. Na jednom hřišti všechny 4 zápasy ve skvělé formě odchytal Marek Zika (přípravka) Na druhém hřišti první tři odchytal Kuba Lehar a na poslední zápas ho v brance vystřídal Rosťa Žák.

Našim prvním soupeřem bylo družstvo SK K2 Prostějov Black. To jsme na minulém turnaji hladce přehráli a ani v Senici s tímto družstvem neměli naši hráči problém. Soupeř nevyvíjel moc velký tlak na naše hráče a tak si i naši méně vyhrátí hráči mohli dovolit víc času na míčku a vyzkoušet si kličky, přihrávky a střely. Zápas nakonec skončil vysokým brankovým rozdílem v náš prospěch 32:5

Do druhého zápasu jsme nastoupili proti pořádajícímu týmu FBC Tornáda Lutín. V tomto utkání hráči neměli na jedné půlce velký problém se soupeřem, ale na druhém hřišti museli naši svěřenci více zabrat a bojovat o výsledek. Opět díky velké snaze a zlepšení hry v obraně jsme utkání dotáhli do vítězného konce a zvítězili jsme 23:10.

Ve třetím utkání nás čekal FBC TJ Tatran Litovel. Opět to byl soupeř, který našim elévům nechával velký prostor na hřišti. Vzhledem k vývoji utkáni trenéři využili situace a hráče nabádali k tomu, aby si na hřišti zkoušeli různé kombinace a přihrávky. I tak konečné skóre bylo 20:9 v náš prospěch.

Do posledního utkání proti FBC Traweko Lipník vletěli naši elévové s představou snadného vítězství. Z této představy, ale museli velmi rychle vystřízlivět a začít opravdu bojovat. Soupeř byl aktivní v napadání a nebezpečný v útoku. Navíc prohra by nás stála první místo. Nakonec tento poslední zápas byl dramatický až do samotného konce. Poslední minutu jsme v součtu branek vedli o jeden gól. Soupeř na jednom hřišti vyrovnal skóre na 11:11. Naštěstí pro nás už víc branek nestihl Lipník dál a tato remíza nám zajistila celkové vítězství na turnaji a také letos vůbec první vyhraný turnaj.

Opět chci všechny hráče pochválit za hru, snahu a bojovnost. Hlavně však za jejich úplně jiný přístup v chování a pozitivní náladě během celého turnaje. A dále pak rodičům, kteří pomohli dopravit děti na turnaj a jejich podporu v hledišti.

Sestava: Klučka Rostislav, Adam Jan Pírek, Kryštof Doskočil, Jakub Hermann, Martin Veselý, Rostislav Žák, Antonín Pánek, Vojtěch Kylar, Jakub Lehar, Nina Havlíčková, Eliška Kolářová, Marek Zika, Erik Honzák.

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS