Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Turnaj elévů v Uničově 9.2.2019

10.02.2019 | Petr Žák

Uničov - v sobotu 9.2.2019 vyjeli naši elévové na další venkovní turnaj do nedalekého Uničova, kde postupně odehráli zápasy proti FBS Olomouc Rangers, FBK Jeseník, FBC ZŠ Uničov Yellow a FBC ZŠ Uničov Black.

Na turnaj jsme vyrazili opět v hojném počtu hráčů. Za elévy nastoupilo i šest hráčů přípravky. Svoji premiéru si užili dva hráči přípravky: Erik Honzák a Daniel Markovský. Oba si vedli velmi dobře a byli platnými členy týmu. Opět jsme se museli obejít bez zraněné gólmanky Terezky Buriánkové a místo ní se do branky opět postavili hráči týmu. První zápas odchytal Tonda Pánek. Další dva Jakub Lehar a poslední odchytala Eliška Kolářová.

Do prvního zápasu jsme nastoupili proti FBS Olomouc Rangers. A naštěstí se nepotvrdilo pravidlo ospalých úvodních utkání. Celý zápas se hrál nahoru a dolů. Oba týmy dobře bránily, ale také stříleli. Hra byla celkově vyrovnaná. Zápas skončil nakonec lépe pro naše elévy poměrem 15:13.

V druhém utkání nás čekal tým FBK Jeseník, který vždy patřil k těm slabším týmům. Toto ale letos neplatí, o čemž se přesvědčili naši elévové hned v prvních minutách zápasu. Průběh utkání jako by kopíroval předchozí zápas s Olomoucí. Nahoru, dolů a plno střel na obou stranách. Tentokrát se ale z vítězství radoval soupeř díky přesnější střelbě a porazil nás 17:15.

V dalším utkání nás čekal první z domácích týmů FBC ZŠ Uničov Black. V tomto zápase se naši svěřenci přesvědčili, že se máme neustále v čem zlepšovat. Hlavně v obsazování hráčů soupeře a blokování střel. I přes bojovnost a snahu našich hráčů se nedařilo soupeře přehrávat, a hlavně se nám ho nepodařilo přestřílet, a tak jsme odešli z tohoto utkání poraženi 27:18.

V posledním zápase jsme nastoupili proti druhému domácímu týmu FBC ZŠ Uničov Yellow. Do utkání opět nastoupili naši hráči s bojovností a snahou soupeře porazit. Bohužel na hru hráčů Uničova naši elévové nenašli žádný recept, a nakonec prohráli velkým brankovým rozdílem 26:5.

Po konečném sečtení bodů všech týmů jsme nakonec obsadili čtvrté místo. Přesto chci všem dětem poděkovat za jejich přístup ke všem zápasům v turnaji, přestože se nám podařilo vyhrát jen jeden zápas ze čtyř. Dále za velmi disciplinovanou hru, bojovnost a pohodu během celého turnaje. Hráčům přípravky, kteří šli s odhodláním proti starším soupeřům a nebáli se. A v neposlední řadě všem rodičům, kteří s námi jeli a pomohli s dopravou i fanděním.

Sestava: Matěj Koutný, Rostislav Klučka, Adam Jan Pírek, Jakub Dajčar, Jakub Hermann, Tomáš Re, Martin Veselý, Antonín Pánek, Vojtěch Kylar, Jakub Lehar, Nina Havlíčková, Eliška Kolářová, Jakub Uhlíř, Lukáš Vítek, Marek Zika, Lilien Minaříková, Erik Honzák, Daniel Markovský.

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS