Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Elévové přivezli z Uničova medaile za 2. místo

15.10.2018 | Petr Žák

V sobotu 13.10.2018 vyrazili naši elévové k prvnímu venkovnímu turnaji do Uničova, kde postupně sehráli 4 utkání proti týmům FBC Tornáda Lutín 2, FBC Mohelnice, FBC Traweko Lipník, FBC ZŠ Uničov Yellow.

Na turnaj jsme vyrazili v hojném počtu patnácti hráčů a dvou brankářů. Za elévy si zahráli i tři hráči přípravky a své premiérové zápasy si také vyzkoušely dvě nové hráčky.

Do prvního utkání jsme nastoupili proti velmi mladému týmu z Lutína. A vzhledem k tomu, že naše první zápasy jsou vždy ospalé, tak to dnes nebylo vůbec znát. Po celou dobu utkání jsme byli více na míčku a zápas jsme dotáhli do vítězného konce. Celý tým hrál v pohodě a první trefy se dočkala i nová hráčka Nina Havlíčková.

V druhém utkání na nás čekala Mohelnice. Tento zápas byl už vyrovnanější. Naši svěřenci si museli začít dávat více pozor v obraných činnostech, které plnili na výbornou a dokázali blokovat střelecké snahy soupeře. Nejen díky dobré obraně, ale také střeleckým snahám jsme nakonec Mohelnici porazili.

Z předchozích klání šli elévové skvěle naladěni do třetího utkání, ve kterém narazili na tým z Lipníka nad Bečvou. Soupeř šel do utkání s tím, že našim hráčům nenechával moc prostoru a atakoval místy tak těsně, že se naši hráči nebyli schopni začít prosazovat. Nicméně i na toto těsné bránění našli naši hráči recept a začali se uvolňovat a vytvářet si šance, které vedly k vítězství.

Na poslední zápas turnaje na nás čekal domácí tým z Uničova, který také vyhrál všechny předchozí zápasy a tudíž se hrálo o první místo na turnaji. Hned po úvodním vhazování bylo poznat, že to nebude lehký zápas. Uničov po celý zápas dominoval a byl výrazně lepší. I když na jednom hřišti našli na něj naši hráči recept a odehráli lehce vyrovnanější utkání. Oproti tomu na druhém hřišti naši elévové narazili na kvalitní hráče a museli si projít pro ně zdrcující porážkou. Na této půlce všechny děti bojovaly až do konce a v druhé půlce si místy vytvořily šance a vstřelily pár gólů. Největší pochvala patří Terezce Buriánkové, která celý turnaj odchytala výborně a v tomto posledním zápase se překonávala. Nakonec se z vítězství radoval domácí Uničov. My brali v uvozovkách jen druhé místo.

Poslední zápas s Uničovem ukázal, že se můžeme stále zdokonalovat. Chci všechny děti pochválit za bojovnost a odhodlání s jakým šly do zápasů a nejvíc za jejich týmovost, kdy ti starší a zkušenější hráči pomáhali nováčkům. A nemalé poděkování patří také rodičům za dovoz a podporu na turnaji.

Sestava: Matěj Koutný(G), Tereza Buriánková (G), Rostislav Klučka, Adam Jan Pírek, Jakub Dajčar, Kryštof Doskočil, Jakub Hermann, Tomáš Re, Martin Veselý, Rostislav Žák, Antonín Pánek, Vojtěch Kylar, Jakub Lehar, Nina Havlíčková, Eliška Kolářová, Jakub Uhlíř, Lukáš Vítek.

 
Aktuální články
Pozvánka na valnou hromadu klubu

Šumperk - Každoroční valná hromada se uskuteční v pondělí 15. května 2023 ve velkém sálu Městské knihovny Šumperk.

 
Dorostenci nadále drží nejvyšší koš 1. ligy

V neděli 29.1. odehrál A-tým dorostenců další utkání 1. ligy, kdy se ve Vsetíně střetnul s týmem Zlín Lions a domácím Vsetínem....

 
Dorostenci ve Vsetíně dvakrát zvítězili v nájezdech nad Ostravou a Vítkovicemi

První turnaj 1. ligy dorostenců v novém roce má za sebou náš A-tým dorostenců, když v sobotu 14.1.2023 vážil cestu do Vsetína, aby se zde...

 
Ženy přivezly z Ostravy 3 body
 
Muži doma podlehli Pelhřimovu
 
Muži další drama tentokrát zvládli a z Hranic dovezli 3 body
 
Asper poprvé v sezóně padl doma, body si odvezl Rožnov
 
Muži v dramatické bitvě v Kopřivnici přišli o bod těsně před koncem
 
Muži v divoké přestřelce přetlačili Petrovice
 
Muži poprvé s nulou, nad síly Asperu bylo havířovské Torpedo
 
Aktuální utkání
Muži A | neděle 06.11.2022, 15:30
9. kolo
5:6
Hranice - Šumperk
 
Muži A | Sobota 12.11.2022
10. kolo
4:7
Šumperk - Pelhřimov
 
 
© eSports s.r.o. & FbC Asper Šumperk, z.s., Šmeralova 766/4, 787 01 Šumperk, IČ 265 508 81 RSS